Привилегије приступа на нивоу стране

Модул Веб>Приступ пружа могућност додељивања дозвола корисницима и групама на сличан начин како то чини Линукс са фајл системом. Дозволе су иницијално постављене аутоматски приликом креирања саме стране. Креатор стране је аутоматски и њен 'власник', а прва група чији је овај корисник члан постављана је као група којој је додељена ова страна. Ове вредности, које су постављене аутоматски могу се преправити коришћењем ТС конфигурационих опција.

Модул Веб>Приступ се увек односи на тренутну позицију у стаблу страна. Приликом отварања овог модула активна је опција 'Преглед корисника' (слика 124) која приказује одабрану страну и њене подстране (у зависности који је ниво дубине одабран, област 1 на слици 125). Могуће је видети које су опције дозвољене (зелени знак штиклирано), односно које су забрањене (црвени знак икс) (област 2 на слици 125).

Слика 125. Приказ дозвола одабранe странe

Уколико се из падајућег менија одабере опција Дозволе (слика 126), кликом на иконицу 1 отвара се приказ као на слици 127 где је могуће дефинисати  параметре везане за власника и групу. Такође је могуће одабрати и дубину до које ће 'деца' одабране стране наслеђивати одабрана подешавања.

Слика 126. Приказ дозвола корисника позадинске апликације
Слика 127. Измена дозвола одабранe странe